Sportovní den školy

$article->head

Sportovní den školy

     V pátek 22. září jsme uspořádali tradiční každoroční Sportovní den.

     Žáci jsou rozděleni do jednotlivých kategorií, a to na kluky a děvčata a pak dále podle ročníků narození. Soutěžní disciplíny vycházejí z disciplín Odznaku všestrannosti olympijských vítězů a letos to byly: trojskok snožmo z místa, hod míčkem, sed leh, skok přes švihadlo a hod medicinbalem vzad. Jednotlivé výkony se měří či počítají a následně vyhodnocují v rámci celého pětiboje.

     Každý z žáků se snaží být tím nejlepším, což samozřejmě nemohou být všichni. Ve 20 kategoriích se na prvních místech v letošním roce umístili: Michal Vinš z 1.B, Sofie Venhauerová z 1.B, Dan Dufek z 2.A, Magda Sobotková z 2.A, David Středa ze 3.A, Anna Hlinčíková ze 3.B, Radek Skočík ze 4.B, Denisa Rottová ze 4.B, Miroslav Pátek z 5.A, Eliška Žďánská z 5.A, Do Minh Vu z 5.A, Eliška Rýdlová ze 6.B, Matyáš Havránek ze 7.A, Rozárie Jirásková ze 7.B, Vladimír Synek ze 7.B, Linda Vobrová z 8.A, Robert Olšar z 8.B, Amálie Knesplová z 9.A, Adam Lacek z 9.A, Jasmína Patáková z 9.A.

     Celý den se podle ohlasů dětí i učitelů vydařil, žáci si zasportovali, zafandili a tak jsme mohli být všichni spokojeni z další naší vydařené akce.

Více fotografií naleznete ve fotogalerii školy.

 

Připojené fotografie

Autor: Mgr. Jaroslava Neumannová
Publikováno: 22.09.2023
Ročník: 2022-2023