Rozloučení V.A s 1.stupněm

$article->head

Pět let uteklo jako voda.  A je tu loučení. Zažili jsme toho za pět let opravdu hodně, což si můžeme připomínat na stovkách fotek.

Ve středu 16.6. jsme přespali ve škole a zažili tak poslední stezku odvahy. Díky Ádě, Zuzce a Ondrovi z deváté třídy bude pravdu nezapomenutelná.

V pátek 18.6. jsme se v půl čtvrté sešli na zámku a v zámecké kapli zažil každý svoji chvilku slávy. O každém páťákovi zaznělo pár vět a dotyčný se pak prošel po červeném koberci za potlesku rodičů a prarodičů. Jsme rádi a děkujeme za to, že nám bylo umožněno se na zámku rozloučit.

Když nastoupili všichni, Terezka a Standa pronesli několik úvodních slov a i já jsem zavzpomínala na krásných pět let. Zazpívali jsme Pátá a každý si odnesl na nádvoří svoji fotoknihu – svých pět let školního života. Na nádvoří si ji s rodiči prohlédli, připili jsme si šampaňským a vydali se na koupaliště.

Pro děti bylo připraveno několik atrakcí - paddleboardy, skákací hrad (děkujeme panu starostovi za půjčení) a DJ, který hrál jako o život. No a samozřejmě i koupání, protože bylo krásné počasí. Poděkování patří i p. Hryhové za výborné zákusky. Děkujeme i p. Urbanové za možnost uskutečnit rozloučení na koupališti. Ani o občerstvení nebylo nouze – melouny, pití, chipsy a pak už dle chuti.

Vydrželi jsme řádit dlouho, poslední odcházeli v pozdních nočních hodinách.

Tak jsme těch pět let pořádně zakončili a já vám, děti, přeji hodně štěstí do dalších let.

 

Připojené fotografie

Autor: Mgr. Kateřina Řehořková
Publikováno: 24.06.2021
Ročník: 2020-2021